• Η Suntique πρόκειται για μια καινοτόμο εταιρεία που εξειδικεύεται στην έρευνα και την ανάπτυξη προϊόντων προηγμένης αντηλιακής προστασίας.

   

  Με γνώμονα τη μοναδικότητα του κάθε τύπου δέρματος και λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν τους κινδύνους που εγκυμονούν από την έκθεση στις υπεριώδεις ακτινοβολίες του ήλιου, στην Suntique χρησιμοποιούμε πρωτοποριακές τεχνικές που προστατεύουν, αναδεικνύουν και δεν επιβαρύνουν την επιδερμίδα.

   

  Με αποκλειστικά φυσικά και οργανικά αντηλιακά φίλτρα, φιλικά προς το δέρμα, όλα μας τα προϊόντα έχουν δείκτη δερματικού ερεθισμού 0.00. Επίσης, τα προϊόντα μας δεν διαθέτουν φίλτρα που ερεθίζουν τα μάτια, ενώ η τεχνολογία της πρωτοποριακής σύνθεσής μας, μας επιτρέπει να αναπτύσσουμε αντηλιακά προϊόντα που δεν αφήνουν κολλώδη αίσθηση ή λευκά υπολείμματα στην επιδερμίδα, απορροφώνται γρήγορα και δίνουν μια μοναδική λάμψη.

   

  Φροντίζουμε για τη μέγιστη προστασία του δέρματός σας, από τις πιο επιβλαβείς υπεριώδεις ακτινοβολίες του ήλιου. Γι' αυτό και τα προϊόντα μας διαθέτουν UVA δείκτη προστασίας PA++++ και UVB με SPF 50. Παράλληλα έχουν την ιδιότητα να επιδιορθώνουν και να αποκαθιστούν τις δερματικές φθορές που έχουν προκληθεί από την έκθεση στον ήλιο, μέσα από αντιοξειδωτικά, ενυδατικά, λευκαντικά, αντιφλεγμονώδη και αντιγηραντικά συστατικά.

   

  Στην Suntique θα βρείτε την αντηλιακή προστασία που χρειάζεται το δικό σας δέρμα. Γιατί; Γιατί δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε τις πιο καινοτόμες, βελτιστοποιημένες και εξατομικευμένες αντηλιακές λύσεις για την επιδερμίδα σας.

   

 • Τα προϊόντα μας ξεχωρίζουν λόγω της καινοτομίας τους, της μοναδικής τους σύνθεσης και των ποιοτικά ανώτερων πρωτοποριακών φίλτρων και ενεργών συστατικών που διαθέτουν. Πιο πολύ διαφοροποιούνται όμως γιατί δική μας προτεραιότητα και βασικός στόχος είναι η αποτελεσματική προστασία από τον ήλιο και ο σεβασμός σε κάθε τύπο δέρματος.

Τα 4 I'M της Suntique

I'M EYE-FRIENDLY

Τα προϊόντα μας, δεν περιέχουν αντιηλιακά φίλτρα και ενεργά συστατικά που προκαλούν ερεθισμούς ή ξηρότητα στα μάτια.

I'M NOT STICKY

Είναι ειδικά σχεδιασμένα για να μην αφήνουν κολλώδη αίσθηση μετά τη χρήση τους. Απορροφώνται άμεσα από τις επιφανειακές στιβάδες της επιδερμίδας, χωρίς να την επιβαρύνουν.

I'M NOT WHITE

Η πρωτοποριακή σύνθεσή τους έχει την ιδιότητα να μην αφήνει λευκά υπολείμματα και να αναδεικνύει τη μοναδική απόχρωση της κάθε επιδερμίδας.

I’M MORE THAN SUNCARE

SUNCARE + SKINCARE προϊόντα εμπλουτισμένα με ενεργά συστατικά που διαθέτουν αντιοξειδωτικές, αντιγηραντικές, λευκαντικές, ενυδατικές, σμηγματορυθμιστικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. Παρέχουν τη μέγιστη προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία, με δείκτες προστασίας PA ++++ για την UVA και SPF 50 για την UVB.